************************AANSPRAKELIJKHEID/AVG********************

* BreinKR8 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid door toedoen van behandelingen/consulten. 

 

* BreinKR8 pretendeert geen handelingen te verrichten ter vervanging van een behandeling bij een specialist nog pretendeert BreinKR8 een dokter of 
   fysiotherapeut te zijn.

 

* Ten alle tijden zal BreinKR8 u aanraden het advies van uw behandelend arts/specialist/fysio op te volgen en deze in kennis te stellen van een behandeling bij
   BreinKR8.

 

* BreinKR8 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de beslissingen/verbintenissen/contracten die u na afloop van een mediation/bemiddeling/reading aangaat met een derde partij.

 

* BeinKR8 slaat slechts uw telefoonnummer op om bij onverwachte gebeurtenissen de gemaakte afspraak te kunnen annuleren. 

 

* BreinKR8 slaat geen adresgegevens op omdat afspraken in de praktijk plaatsvinden.

* BreinKR8 zal alleen op speciaal verzoek een factuur sturen in elk ander geval ontvangt u een tikkie of betaald u contant. BreinKR8 gebruikt slechts uw e-mail adres om u een factuur toe te sturen, U heeft dan zelf toestemming hiervoor gegeven.

 

* BreinKR8 zal bij een nieuwe cliënt altijd eerst doorverwijzen naar deze site en u wijzen op de aansprakelijkheid/AVG vermelding. Indien u het contactformulier invult gaat u akkoord met deze bepalingen en heeft u ten alle tijden recht om uw telefoonnummer en e-mail adres bij praktijk BreinKR8 te laten verwijderen.

 

Bij het door u maken van een afspraak bij praktijk BreinKR8 ga ik er vanuit dat u kennis heeft genomen van de site met de daarbij horende teksten, waaronder de aansprakelijkheid/AVG.  Ik zal u altijd wijzen op het doornemen van mijn site alvorens een concrete afspraak bij BreinKR8 te maken.